Klar for sommar og ferie?

Klar for sommar og ferie?

Uansett kva ferieplanar du har, er vi her for å støtte deg. Ikkje gløym at ei god reiseforsikring er like viktig å pakke med seg i sekken som fjellskoa. Eit kredittkort lèt deg handle trygt uansett kvar du er på reise.

Bli ferieklar

Jenter tar selfie på stranda

Kredittkort – det beste reisefølgjet

Når eventyret kallar, er eit av dei beste reisetipsa å ta med seg kredittkort på turen. Det gjev deg ikkje berre tryggleik, men også ei rekkje andre fordelar du kan nyte i ferien.
Mor leker med baby på stranda

Ingen tur utan reiseforsikring

Uansett om du svingar innom butikken eller flyg til fjerne strøk, er det viktig å vere godt førebudd. Med reiseforsikringa vår er du verna mot skadar, sjukdom, ulykker, tjuveri og andre ting som kan oppstå.

Ekstra tryggleik på vegen

Man tar bilder foran bilen.

Klar for svingete vegar?

Ferien står snart for døra. Anten du planlegg bilferie på små vegar i Noreg eller full fart nedover Autobahn, er det viktig med ein bil som er godt forsikra. Då kan du nyte ferien bak rattet – utan bekymringar.
Jente ser på mobilen.

Last ned BankID-app før ferien

Med BankID-appen kan du trygt og enkelt identifisere deg på nettet – uansett kvar du er i ferien og elles. Det er viktig å ha appen i dei fleste samanhengar, mellom anna ved signering på kjøp og avtalar.

Alltid nokon å snakke med

Rådgiver med headset

Gode råd er ikkje langt unna

Vi bryr oss litt ekstra for at feriedraumane dine blir ein realitet – og du kan vere trygg om noko uføresett skulle skje.